Menu

Wie zijn we en wat doen we?

Welkom op de evenementensite van Jobdreamday, Op deze dag krijg je een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken bij diverse bedrijven in de regio. 

De uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen, de werksfeer daadwerkelijk te ervaren en te ontdekken welke carrièremogelijkheden er beschikbaar zijn bij de bedrijven in jouw eigen regio. Doorheen de voormiddag krijg je de kans om 2 interactieve bedrijfsbezoeken te volgen en al je brandende vragen te stellen.

Waarom een jobdreamday?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we je hiermee inspireren in je zoektocht naar de passende studie of je eerste job. Wie weet ontmoet jij die dag je toekomstige collega’s of beslis je om toch nog even verder te studeren. Of misschien begint het bij jou te kriebelen om op termijn je eigen zaak op te richten.

  • Jouw droomjob is dichterbij dan je denkt. De gemeente Zele huisvest talrijke, innovatieve ondernemingen die getalenteerde medewerkers tewerkstellen. We stellen hen graag in de spotlights en hopen dat jij er op termijn deel van uitmaakt.
  • Omdat lokaal werken tal van voordelen biedt: je staat niet in de file, je kan kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer en voor een evenwichtige werk-privébalans.
  • We hopen dat je een boeiende dag beleeft die bijdraagt tot de job van je dromen.

Bekijk alle deelnemende bedrijvenSluit je nu aan als bedrijf

“Tijdens de jobdreamday ontdekte ik tal van nieuwe bedrijven uit onze regio”

Els V. K. - 6e wetenschappen-wiskunde