Menu

OCMW Zele - CWZ De Bron

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Centrum Woonzorg Zele De Bron is de overkoepelende naam voor de verschillende diensten die zich bevinden op de woonzorgcampus te Koevliet 3.

CWZ De Bron omvat een woonzorgcentrum, een centrum voor kortverblijf, een centrum voor dagverzorging, een lokaal dienstencentrum, een groep van assistentiewoningen en dienst gezinszorg.

Meer dan 150 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf voor onze bewoners en gebruikers. Samen maken we elke dag het gewone bijzonder!

Stage lopen bij OCMW Zele - CWZ De Bron

Voor stages, studentenjobs of vast jobs neem gerust een kijkje op: https://www.zele.be/werken-gemeente-zele

Meer weten? Bezoek onze website!

“Het gewone bijzonder maken is onze visie”

OCMW Zele - CWZ De Bron

Wat kan je ontdekken?

Hoe ziet het leven in een woonzorgcentrum eruit? Kiezen bewoners bijvoorbeeld zelf wanneer ze naar bed gaan en wat ze eten? Valt er elke dag iets te beleven in een woonzorgcentrum? Hoe spenderen bewoners hun tijd in een woonzorgcentrum? Benieuwd naar de antwoorden? Kom dan zeker eens langs en ontdek hoe jij een rol kan spelen in het leven van onze bewoners.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Om toekomstige medewerkers te laten kennismaken met onze organisatie. Wij zijn steeds op zoek naar zorg- en verpleegkundigen. Maar hebben ook regelmatig vacatures voor andere profielen.

Daarnaast grijpen we graag deze kans aan om de lokale ouderenzorg in Zele eens in de kijker te plaatsen. Kom eens kijken hoe het er echt aan toe gaat!

Onze ligging

Adres

Koevliet 3,
9240 Zele

Bereikbaarheid