Menu

Over het bedrijf

RedSport Padel Belgium, een afdeling van Herwebo BVBA in Zele, is de exclusieve verdeler van RedSport en adidas padelcourts in België. Sinds 2011 gespecialiseerd in padel, bieden we hoogwaardige producten en ontwerpen we ons eigen kunstgras voor maximaal spelplezier. Met focus op innovatie en klanttevredenheid blijven we pionieren in de Belgische padelindustrie.

Stage lopen bij Herwebo BV

Voor studenten die op zoek zijn naar een stageplaats bieden we diverse mogelijkheden aan om praktijkervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ons bedrijf.

Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We moedigen gemotiveerde kandidaten aan om onze vacatures te bekijken en te solliciteren naar de functie die het beste aansluit bij hun vaardigheden en interesses.

Houd onze website in de gaten voor actuele vacatures en stageplaatsen, of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen te werken met getalenteerde individuen die willen bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

info@herwebo.be
info@redsportpadel.be
Tel. +32 486 84 27 26

Meer weten? Bezoek onze website!

“UW PADELPARTNER VAN A TOT Z

Herwebo BV

Wat kan je ontdekken?

Ontdek de fascinerende wereld van padel tijdens ons bedrijfsbezoek! Stap in de schoenen van een projectontwikkelaar en doorloop elke fase, van verkoop tot opbouw en marketing. Leer hoe we padelprojecten tot leven brengen met passie en precisie. Ontdek daarnaast onze andere innovatieve paneloplossingen, zoals de Padel Kiosk. Bereid je voor op een inspirerende ervaring die je kennis en enthousiasme voor padel zal vergroten!

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Ben je nog steeds aan het twijfelen over wat je wilt doen in de nabije toekomst? Vind je het lastig om te bepalen welke richting je wilt inslaan met je studie? Waarom kom je niet bij ons op rondleiding? Wie weet ontdek je tijdens het bezoek wel dat de wereld van padel perfect bij jou past!

Onze ligging

Adres

Poldergotestraat 8,
9240 Zele

Bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd in de Poldergotestraat 8, Zele op 15 min wandelafstand van het station.